Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2007

Η ανθρωπότητα σε κίνδυνο και η αλλαγή του κλίματος στον κόσμο

Ο λόγος που έχω αρκετό καιρό να γράψω δεν είναι ότι δεν έχω κάτι για το οποίο να γράψω, αλλά ότι εδώ και λίγο καιρό φτιάχνω το δικό μου template για το blog μου, ώστε να είναι πιό όμορφο, λειτουργικό και ελαφρύ.. Οπότε σύντομα θα το δείτε ανανεωμένο και κατά πάσα πιθανότητα με μια σορεία από μαζεμένα post που έπρεπε να έχω γράψει εδώ και καιρό..

Όμως το συγκεκριμένο θέμα ένοιωσα ότι έπρεπε να το προωθήσω από τη στιγμή που το διάβασα, μια και είναι πραγματικά ένα "καυτό" θέμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους, μια και όλοι θα "απολαύσουμε" τα αποτελέσματα των αλλαγών που γίνονται με ολοένα και μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη ζημιά σε βάρος μας.
Πήραμε άλλωστε αυτή τη χρονιά μια γεύση από τις κλιματικές αλλαγές που θα αντιμετωπίζουμε σιγά σιγά, ή μάλλον γρήγορα γρήγορα από δω και μπρος.

Ο λόγος για άλλη μια σοβαρή επιστημονική έρευνα από αυτές που συνήθως γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι, συνεχίζοντας ακάθεκτοι τις καθημερινές μας δραστηριότητες...
Για την τέταρτη έκθεση της Global Environmental Outlook (Παγκόσμια Περιβαλλοντική Προοπτική GEO-4).

Σας παρακαλώ να διαβάσετε και να πάρετε πολύ σοβαρά υπόψιν σας αυτό το εξαιρετικό άρθρο σε ένα από τα αγαπημένα μου forum και όσοι θέλετε περισσότερες πληροφορίες διαβάστε και το πιό πάνω link απευθείας στη σελίδα της έκθεσης, ή κατεβάστε την από εδώ σε pdf (έναν πολύ καλό pdf reader θα βρείτε εδώ)

1 σχόλια:

Ryan 30 Οκτωβρίου, 2007 18:56  

Επίση ενδιαφέρον φαινόμενο για όσους ψάχνονται με τα περιβαλλοντολογικά είναι το φαινόμενο σκίασης η global dimming. Όσοι πιστοί googl-άρετε..

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP